Fashion

Interview: Living in Elan and Style is fashion for me, says Designer Rohit Verma

Interview, fashion, Designer, Rohit Verma

Mumbai: Fashion designer Rohit Verma, who is now recognized among the good designer of Bollywood Industry. He has designed dresses for many leading actresses and his entry in television reality show Bigg Boss gave him a lot of popularity in the industry.

Today, team BollywoodDhamaka.in had a beautiful conversation with the fashion designer Rohit Verma about his experience and learning from his experience.

1) What is Fashion for Rohit Verma?
Answer: LIVING IN ELAN AND STYLE IS FASHION FOR ME. FASHION MEANS GREAT STYLE AND ALSO COMFORT.
2) What are your plans for 2015?
Answer: PLANNING IS NOT ALWAYS SUCCESSFUL. I HAVE FAITH IN LORD KRISHNA AND MY DEDICATED HARD WORK. REST WILL COME THROUGH.
3) Who do you think is the most deserving show stopper and why?
Answer: IT IS DIFFICULT FOR ME TO NAME ONE. BECAUSE ALL THE SHOW STOPPERS ARE SELECTED SUITING THE STYLE AND GARMENTS. MOST SHOWSTOPPERS I HAVE WORKED WITH HAVE BEEN BEST IN THE OWN RESPECTIVE WAY. SOME HAD THE GRACE, SOME HAD THE RIGHT ELEGANCE, WHILE SOME HAD THE STYLE TO CARRY MY OUTIFTS.
4) You are a part OF the fashion industry from a long time. What are the points which one fashion designer should keep in mind before entering the industry?
Answer: HARD WORK AND ONLY HARD WORK… BE TRUE TO YOURSELF. DONOT FOLLOW ANYBODY ELSE’S STYLE. MAKE YOUR OWN STYLE STATEMENT. NOT EVERYBODY WILL HAVE THE SAME SKILL AS YOU. YOU MIGHT JUST BE BETTER THAN OTHERS IF YOU TRUST YOUR OWN CREATIVITY.
4) Rohit, you have recently showcased your latest collection at 21st Lions Gold Awards in Mumbai, what next are you planning for?
Answer: THERE ARE A FEW IMPORTANT SHOWS LINED UP IN THE COMING MONTHS. YOU ALL WILL BE KEPT UPDATED ABOUT THE SAME.
5) You have been a part of reality television show Bigg Boss. According to you what decides the Bigg Boss Winner?
Answer: PATIENCE, HONESTY, AND ABOVE ALL, BEING YOURSELF. ONE SHOULD JUST BE CALM AND COMLOSED, AND BE NICE TO EVERYONE.
6) Who do you think will be the winner in Bigg Boss Season 8?
Answer: LET’S KEEP THAT TO THE AUDIENCE 🙂
7) If you get a chance to re enter Bigg Boss 8, what will be your decision?
Answer: I WILL GO FOR IT AND THIS TIME PLAY IT TO MY OPTIMUM. BIG BOSS IS A FUN SHOW. AND A GREAT PLACE TO CONNECT WITH THE FELLOW HOUSEMATES WHO WE ARE FRIENDS WITH.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top